CulturLab_logo

Dubtes? Escriu!

autoocupacio@barcelonesjove.net

617174197 (Whatsapp)

whatsapp_white Mail white small

Programa de Suport a l'Emprenedoria Cultural i Creativa

El CulturLab és una comunitat oberta de aprenentatge pràctic de joves artistes de 18 a 35 anys que co-crean i progressen als seus projectes professionals amb el suport d’una xarxa multidisciplinar i l’acompanyament d’un facilitador que els assessora en temes d’autoocupació.

Competències personals

El meu projecte

Les primeres passes

Habilitats professionals

Per què algunes persones poden desenvolupar la seva activitat professional de manera independent i fins i tot lucrativa mentre que d'altres van de minifeina en minifeina?

 

Tinc clar el meu propòsit?

Què necessitem per emprendre la nostra activitat amb èxit?

La planificació d'un projecte professional és una tasca que sovint es deixa de banda i que pot ser la clau per a desenvolupar la nostra activitat sense que els deures se'ns mengin el temps per crear.

 

Puc visualitzar clarament el meu projecte?

Com es fa un bon disseny i una bona planificació de projecte?

Aprendre del camí, engegar nous projectes, conèixer nous llenguatges, persones i oportunitats. Amb una bona planificació podràs saber quina és una bona ruta per continuar el teu recorregut professional.

 

Com fer sostenible la meva activitat en el temps?

Com fer un anàlisi i seguiment correcte?

Tot llarg camí comença amb un sol pas. Per saber quin és el pas correcte, que et permeti créixer de forma estructurada i amb guanys has de tenir clar quin és el teu producte mínim viable.

 

Com puc posar a prova la meva idea?

Com trobem els primers clients?

Quatre aspectes que treballem al CulturLab

Un CulturLab és un laboratori de cultura, una experiència per establir xarxes de joves creadors als diferents territoris del Barcelonès. Actualment hi ha Culturlabs a L'Hospitalet, a la Xarxa Nord (Badalona, Santa Coloma i Sant Adrià del Besòs) i estem a punt d'engegar el tercer a Barcelona ciutat.

Apunta't!